La forta pluja caiguda a les darreres hores va condicionar el partit que el Girona i la Penya Arrabal van empatar (1-1). El mal estat del terreny de joc va fer que els blanc-i-vermells es veiessin limitats en tasques ofensives, impotents en comprovar com els mallorquins en feien prou tancant-se de manera contundent al darrere per rebutjar el poc perill amb cara i ulls que van provocar els homes d'Àlex Marsal. Ni les accions a pilota aturada eren suficients per activar la força d'un grup que es va enfurismar just després del primer quart d'hora de la segona part, quan una errada en la sortida de la pilota va ser aprofitada per Vela per situar el 0-1.

El Girona, que no es pot recriminar res, va generar una allau final i podia haver trobat el premi molt abans, però va haver d'esperar fins al minut 87. Resta, des de la frontal de l'àrea, igualava un matx en què la constància va ser determinant per contrarestar la falta de brillantor. Amb aquest resultat, els gironins són sisens a la taula.