Nova victòria del CEB Girona que es manté a la part alta de Copa Catalunya després de superar ahir un Grup Barna, penúltim classificat, que va plantar cara fins al darrer quart quan l'equip que entrena Albert Morejón va trencar definitivament el partit. Els barcelonins només van poder anotar tres punts en els set primers minuts de l'últim quart, s'havia arribat a 49- 49 al final del tercer, i allà es van acabar les seves opcions de guanyar en el pavelló de Sant Josep. Els locals Isaac Varela, amb 19 punts, i Toni Espinosa Melián, amb 18, van ser els màxims anotadors del partit. Els gironins són tercers a dues victòries del líder, Lluïsos de Gràcia, que continuen invictes.

El Sol Gironès-La Bisbal es va emportar la victòria de la pista del Vedruna Gràcia i ja en suma cinc en un bon inici de temporada dels de Joan Ferer, que són cinquens a la classificació. Amb el nord-americà Terry Hopewell de màxim anotador, 19 punts, La Bisbal va anar sempre per davant en el marcador però va acabar de sentenciar el partit en un últim minut en el que havien entrat guanyant només per 3 punts: 68-71. Dos tirs lliures de Pau Soler, quatre seguits dÀxel Poch i un més de Hopewell van sentenciar la victòria empordanesa.