19 de novembre de 2018
19.11.2018

Els aiguats obliguen a suspendre el duel entre el Peralada i el filial del València

El club peraladenc i el València-Mestalla no van aconseguir arribar a un acord i serà el comité d'àrbitres qui decideixi el proper dimarts la nova data del partit Aquesta jornada era clau per als dos equips, ja que es troben en posició de descens

19.11.2018 | 06:30
El Municipal de Peralada, negat d'aigua.

Tant bon punt es va prendre la decisió de suspendre el partit, els xampanyers, el filial del València i els àrbitres van reunir-se al vestidor local per posar nova data al partit. No hi va haver acord. Tenint en compte els quilòmetres que han fet per arribar fins a Peralada, els valencians van posar sobre la taula l'opció de jugar-lo avui mateix. El conjunt blanc-i-verd s'hi va negar rotundament. La mateixa matinada havien patit la dolorosa pèrdua de Miquel Cristina, l'encarregat de material que va morir sobtadament als 64 anys, i coincideix amb el dia de l'enterrament. A més, el club passarà tres dies de dol. Per tant, l'última cosa que volien els peraladencs era trencar-se el cap en escollir una data propera. A falta d'acord entre entitats, serà el Comité d'Àrbitres qui decideixi el proper dimarts quan se celebra la jornada 13 al Municipal. I a partir d'aquí, el Peralada i el València- Mestalla poden tornar a parlar per consensuar un nou dia anterior a la data proposada pels col·legiats. En el cas que considerin que és massa tard.

El partit d'ahir era vital tant per als nois de Chicho Pèlach com per al València-Mestalla, ja que ambdós es troben en zona de descens. Els rivals només superen als alt-empordanesos per dos punts –dotze i deu, respectivament–. Amb un partit menys que la resta del grup tercer de Segona B, el Peralada se situa en penúltima posició per damunt del Castelló, que tot i la pluja van jugar i empatar ahir contra l'Olot (1-1).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook