Maverick Viñales ha acabat en quarta posició el Mundial de MotoGP 2018, que ha abaixat el teló aquest diumenge a la tarda, en el circuit de Xest, després de 18 proves disputades. El pilot de Roses i de Palau-saverdera iniciava la carrera des de la quarta posició de la classificació general, a només dos punts de Valentino Rossi, el tercer. D'aquesta manera, mantenia les opcions intactes de lluitar pel bronze i més quan ahir va aconseguir la pole position i l'italià sortia molt endarrerit, des del 16è lloc.

A l'hora de la veritat, però, el competidor altempordanès del Movistar Yamaha ha estat un dels perjudicats de l'aiguat que ha caigut a València. Quan Rossi havia remuntat i, fins i tot, el superava per només un lloc, a la quarta plaça, Maverick ha patit una dura caiguda, tot sol, que li ha impedit seguir. D'aquesta manera, s'esfumaven les opcions per destronar Rossi de la tercera plaça i s'ha hagut de conformar amb el quart lloc del Mundial d'enguany, per darrere Marc Márquez, campió des de fa dies i que també ha caigut aquest diumenge, Andrea Dovizioso -vençedor a Xest- i Rossi.

16è lloc d'Isaac a Moto2 en el comiat

A Moto2, una categoria per sota, el llançanenc Isaac Viñales s'ha acomiadat del Forward Racing Team acabant 16è, en una prova que també ha estat marcada per la pluja i per les caigudes. A la general, i al damunt d'una Suter, ha finalitzat el Mundial en 26a posició.