18 de novembre de 2018
18.11.2018

Amb la il·lusió de trencar el malefici com a visitant davant el líder de la Lliga

?El Bordils, que ha perdut tots els partits jugats lluny del Blanc-i-Verd, s'enfronta al Barça B Lassa sense Sergi Mach, que serà baixa indefinida

18.11.2018 | 06:30
Sergi Catarain, durant un partit.

Si existeix un equip sense por, aquest és el Bordils, que avui s'enfronta al líder de la categoria, el Barça B Lassa (12.30 h). Ni el fet de jugar davant un rival amb unes capacitats molt superiors, ni l'ombra que acompanya els homes de Sergi Catarain lluny de la seva afició, espanta un conjunt que no podrà comptar amb Sergi Mach, que serà baixa indefinida a causa d'unes molèsties musculars a l'espatlla dreta. «Ha recaigut d'un trencament que s'havia fet i hem decidit que s'aturi. Desconeixem si estarà fora tres, quatre o cinc setmanes», valora l'entrenador del Bordils. Amb 7 punts a la taula, res li impedeix somiar amb la primera victòria a domicili. «Tenen un nivell grandiós però qui sap si és un bon dia per fer-la grossa. Les ganes les tenim a cada partit: sabem que els desplaçaments ens costen molt i ens vindria bé puntuar per ser una mica més forts i apropar-nos cada dia més a l'objectiu de la permanència».

Catarain convoca 16 homes, entre els quals hi ha noms com el de Marc Combis, David Masmiquel i David Masó, que habitualment no poden jugar a camp contrari. També hi serà David Mach a la porteria, en lloc de Joan Comas. «Com més gent disposi, no només el cap de setmana sinó també els dies de partit, tinc més on triar; sigui en qualitat o relleus a la banqueta. Això ens farà poder donar un dinamisme més alt al ritme de partit. És molt millor pel nostre handbol», afegeix, recalcant que la victòria a la Copa (33-30) del setembre pot ser una bona referència. «L'hem estudiat en vídeo i està clar que les pèrdues ens penalitzaran. El Barça treballa molt la velocitat de sortida en la recuperació. L'objectiu és ser eficient al davant i tenir el mínim de pèrdues».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook