El Girona venir d'aconseguir un coixí força ampli d'Alemanya (1-6) per encarar el partit de tornada dels setzens de final de l'Europa Cup amb comoditat. Així i tot, el conjunt entrenat per Ramon Benito no va voler especular en cap moment i va tornar a golejar el Darmstadt (7-1). Va ser el primer partit a casa per gironins en competició europea, i el partit no hagués pogut sortir més rodó. Oriol Garcia (2), Palazón, Pelícano, Torne, Gómez i Palau van ser els golejadors d'ahir en un partit que va servir per veure el debut en competició oficial del jove porter Marçal Coll. D'aquesta manera, els gironins accedeixen als vuitens de final de la competició, en què s'hauran d'enfrontar al Lleida, vigent campió. L'anada del partit contra els lleidatans serà com a local l'1 de desembre.

El partit no hagués pogut comneçar de la millor manera pel Girona, que en la primera possessió ja va marcar el primer gol i al minut sis va marcar el 2-0 que deixava als visitants sense opcions de capgirar l'eliminatòria.

La diferència al marcador es va anar ampliant fins el 4-0, tot i que a cinc minuts per arribar al descans els alemanys van fer el gol de l'honor (4-1). Abans del descans, els gironins van ser capaços de marcar un altre gol i deixar l'eliminatòria sentenciada.

Una molt bona primera meitat del conjunt de Benito que el mateix tècnic explica que «hem sortit molt concentrats i hem sentacionat l'elmiminatòria». També va afegir que «em quedo amb les bones sensacions de la primera metitat».

A la segona meitat, els locals, més relaxats, van ampliar la diferència fins el 7-1 definitiu.