El Sant Pere Pescador ha patit, aquest diumenge, la cinquena derrota seguida a Segona Divisió després de cedir en el camp del líder, el Seagull de Badalona (3-1). Les noies de Joan Pont, un cop més en quadre, amb absències com les d'Ana Ríos i Laura Gasull, han resistit fins al descans, però a la represa també han tingut opcions de puntuar.

En el minut 14 Irene ha avançat les locals, però un cop de cap de Laura Rey, exjugadora del Seagull que realitzava el retorn, situava les taules a la mitja part. Només començar la represa les gavines han aprofitat un error defensiu per tornar-se a avançar en el marcador, mitjançant Mar, però el Sant Pere no ha abaixat els braços. Blanca Cros, amb un u contra u, Paula, amb un travesser, i Berta, amb un tir massa creuat, han fregat el 2-2 clarament. Quan més avocat estava l'equip altempordanès, el Seagull ha demostrat perquè és líder, no s'ha deixat sorprendre tal com va passar a la Copa Catalunya fa mig any i ha sentenciat en el descompte amb un gol de Carla.

Calendari accessible i descans

El Sant Pere és antepenúltim i ja s'ha enfrontat als cinc primers classificats, amb qui tot i perdre ha merescut més (Saragossa, Collerense, Barça B i Lleida). Per aquest motiu, ara a priori tindrà un calendari més accessible i reprendrà la lliga el 25 de novembre davant l'Europa.