Empuriabrava ha acollit, aquest divendres 16 de novembre, la primera edició del "Care-All Sky Family Fund Raiser", una iniciativa solidària que recapta fons per a paracaigudistes accidentats o amb necessitats específiques i les seves famílies.

Aquest esdeveniment ha tingut com a emplaçament i el Túnel de Vent d'Empuriabrava i el centre de paraguidisme, Windoor i Skydive Empuriabrava, que hi ha al costat mateix del túnel s'han unit per organitzar un gran esdeveniment internacional que ha comptat amb la participació de més de 80 voladors i paracaigudistes de reconegut prestigi.

Entre els esportistes que han col·laborat a l'acte realitzant salts solidaris destaca la presència dels campions del món Will Penny, Babylon i Fly Warriors. Cal esmentar també la participació de l'atleta César Rico, el volador més ràpid del món, i el seu company Dani Gallego, que recentment han format part de la selecció espanyola en els mundials de vol indoor celebrats a Bahrain, on es van convertir en el 6è millor equip del món en la categoria de vol dinàmic per parelles (2 way Dynamic).

Tots dos atletes han contribuït a aquest esdeveniment compartint la seva tècnica de vol amb la resta d'assistents i competint en unes animades batalles de vol anomenades Scrambles contra altres experts del vol indoor.

El Túnel de Vent d'Empuriabrava s'ha involucrat en la gestió d'aquesta iniciativa solidària i ha contribuït a la causa fent una donació de 3 hores de vol i les seves instalacions per assegurar que aquesta primera edició del "Care-All Sky Family Fund" fos tot un èxit.

6

El "Care-All Sky Family Fund Raiser" recapta més de 12.000 € en la 1a edició

El director de màrqueting del Túnel de Vent d'Empuriabrava, Sergi Ponsa, ha explicat que «estem molt contents de col·laborar en la 1a iniciativa solidària oficial, relacionada amb el món del paracaigudisme i del vol Indoor, i fer-ho com a patrocinador principal és per a nosaltres un orgull». Care All és una fundació sense ànim de lucre, nascuda aquest any, i aquest esdeveniment marca el tret de sortida de la seva activitat.

«Que hagin triat Windoor per fer-ho és un símptoma de la nostra bona salut que ens motiva a seguir millorant cada dia. A més, aquesta iniciativa coincideix amb el nostre 6è aniversari i pensem que és la millor manera de retre homenatge al nostre esport, pel qual hem lluitat fins aconseguir que sigui un esport federat a Espanya. S'entreveuen nous reptes en l'horitzó i tot l'equip de Windoor està desitjant oferir una experiència única a tot el món, amb el compromís i la passió que sentim per volar», ha manifestat Sergi Ponsa.

A part dels vols, la 1a edició del "Care-All Sky Family Fund Raiser" ha comptat amb un sorteig i un sopar benèfic. Aquest esdeveniment tindrà caràcter anual i es repetirà l'any vinent a Empuriabrava on la Fundació Care-All té la seva seu.