El croat Ivan Rakitic, migcampista del FC Barcelona, pateix una lesió muscular, encara que sense trencament, de manera que la lesió és menys greu d'allò previst, segons les proves a les quals s'ha sotmès avui a la ciutat esportiva barcelonista.

Mitjançant un comunicat, el club blaugrana ha informat que Rakitic pateix "una elongació en el (múscul) semimembranós de la cama dreta", encara que no es determina el període de baixa, que podria prolongar-se durant un màxim de tres setmanes, segons estableix el protocol mèdic en aquest tipus de lesions.

El jugador es va lesionar durant el partit internacional de dijous passat contra Espanya i ja no ha viatjat per disputar el decisiu Anglaterra-Croàcia de demà diumenge que determinarà la sort del grup de la Nations League.

La lesió de Rakitic li impedirà jugar davant l'Atlètic de Madrid (24 de novembre), però és que el croat tampoc estava disponible a causa d'una sanció, ja que va ser expulsat contra el Betis.

El croat, a més d'aquell partit, tampoc estaria en condicions de jugar davant del PSV Eindhoven, en partit de la Champions que es disputa el 28 de novembre.