La Jonquera ha deixat escapar una bona ocasió, aquest diumenge, per seguir escalant més amunt de mitja taula de Primera Catalana, però ha topat contra el cuer. El Farners, que només havia guanyat un partit en deu jornades i es presentava amb l'expitxitxi jonquerenc Guillem Cornellà, ha empatat (1-1) després d'aprofitar la superioritat numèrica.

El conjunt de Jordi Boix s'ha avançat en el minut 14 mitjançant el seu home gol, Bruno Müller, que amb un xut ras i creuat ha anotat el seu quart de la temporada. Abans del descans, però, s'han torçat les coses pels altempordanesos, ja que Angel Hernández ha rebut dues targetes grogues amb quatre minuts que han deixat el seu equip amb 10 durant 55 minuts. Aquest fet ho ha sabut gestionar el Farners i a l'inici de la represa Riart establia la igualada.

A la recta final, Manzano s'ha mostrat segur davant els atacs dels selvatans mentre que el revulsiu Pol Compte ha reclamat un penal i ha vist com una xilena en el temps de descompte no entrava per poc.

Ara, al camp del colíder Vilassar

Amb aquest punt, la Jonquera queda en 9è lloc abans de visitar, el diumenge (12 h), un dels colíders, el Vilassar de Mar.