16 de novembre de 2018
16.11.2018
Rem

El Xon's d'Empuriabrava acaba segon catalÓ i el 2019 es prepararÓ per a l'Estatal

Els nois, que fitxen Torres en el cos tŔcnic, pugen un lloc respecte a fa un any en el campionat de llagut

16.11.2018 | 18:54
El Xon's d'Empuriabrava acaba segon catalÓ i el 2019 es prepararÓ per a l'Estatal

El Club Xon's Rem Empuriabrava fa dies que ha acabat la temporada oficial, però no deixa d'entrenar i prepara amb optimisme la temporada 2019. Històricament, el primer equip femení havia portat els èxits a l'entitat, però ara és el masculí qui està col·leccionant més bons resultats.
L'equip, entrenat per Martí Ramírez, va finalitzar el curs el setembre passat amb la segona plaça del Campionat de Catalunya de llagut català, a Santa Cristina d'Aro, pujant un lloc respecte a fa un any. Aquest cop, el cos tècnic el completa l'alhora vogador Aitor Torres, resident a Vilartolí, un nucli de població al terme municipal de Sant Climent Sescebes. Els altempordanesos, que segueixen afiliats amb el Palamós, només van ser superats, en un recorregut de 1.500 metres, pel Flix –per quatre segons– i, per darrere, van deixar el Vogadors de Cambrils, el Xino Xano Deltebre, Badalona, Bétulo, Mataró i Premià.

Aquest sotscampionat català ha empès el Xon's a iniciar un ­projecte per participar, el 2019, en el Campionat d'Espanya. S'entrenen cinc cops per setmana –un, amb la barca, i quatre amb l'ergòmetre.

El femení busca entrenador

El sènior femení del Xon's, per la seva part, s'ha pres un descans en les últimes setmanes perquè tenia baixes, però l'any que ve seguirà competint i confien a tancar l'arribada d'un entrenador pròximament. El club de rem d'Empuriabrava també compta a l'entitat amb un veterà masculí i un altre de femení, que hi prenen part d'una manera més lúdica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook