El tècnic valencià Raúl Garrido i el seu ajudant, Kevin Martínez, estan d'aniversari. El dimecres d'aquesta mateixa setmana es va complir just un any de l'arribada del tàndem a la banqueta de la Unió Esportiva Olot per substituir Martin Posse, que va ser destituït per la directiva després de només aconseguir 9 punts en 14 partits com a entrenador del club garrotxí. «Ha estat un any molt bonic per a mi i també per a en Kevin, no només pels resultats, sinó perquè estic en un lloc on em sento estimat i estimo la gent d'aquí», valora Garrido.

Amb l'aterratge d'un i altre, l'Olot no va fer altra cosa que millorar tant el seu joc com els resultats. El debut dels tècnics valencians a la banqueta olotina va ser a Formentera, on l'equip va aconseguir un empat (1-1). En els següents dos partits l'Olot va empatar, a casa, contra el Mallorca (0-0) i a Paterna davant el Valencia Mestalla (1-1). La primera victòria en l'era Garrido va arribar en el seu quart partit oficial. El conjunt olotí va guanyar a casa contra el Lleida (2-1) amb gols de Marc Mas i Roger Vidal.

Des de l'arribada dels tècnics valencians a l'equip, la Unió Esportiva Olot ha estat capaç de guanyar 12 partits, n'ha empatat 14 i n'ha perdut 10, sumant un total de 50 punts (1,39 per partit). Uns registres molt positius tenint en compte les aspiracions de l'equip. Garrido i Kevin Martínez van entrar a la història de l'Olot en l'última jornada de lliga, quan l'equip va salvar la categoria després d'empatar a casa, davant l'Elx (2-2), gràcies a un agònic gol de Barnils en els últims instants del matx. «En la línia dels resultats estem molt contents amb el que hem aconseguit aquest any que portem a Olot. Aquest equip està creixent i volem continuar en aquesta bona línia», afirma Garrido.

El partit «més difícil»

Després de celebrar com toca el seu primer aniversari al capdavant del conjunt garrotxí, Garrido ja té al cap en el següent compromís de lliga, que es disputarà aquest proper diumenge, a dos quarts de 5 de la tarda, a l'estadi Municipal. El rival serà el Castelló, un equip que actualment és el penúltim classificat de la lliga amb només 9 punts al seu caseller; 7 menys que l'Olot, que en porta 16. «És el partit més difícil de la temporada, encara que juguem contra un equip que no ha estat capaç de guanyar encara a la lliga. Trobo que tenen una plantilla amb un nivell molt bo i el que no podem fer nosaltres és fiar-nos-en», adverteix el tècnic.

Afirma també que la victòria contra el Vila-real B (1-2) del passat cap de setmana els dona molta confiança, tant a ell com a l'equip, però insisteix que «guanyar t'obliga a seguir guanyant i l'equip no pot baixar els braços perquè seria important aconseguir la segona victòria consecutiva per aconseguir l'objectiu com més aviat millor».