El Sant Pere Pescador ha estat, aquest diumenge a la tarda, aprop de sorprendre el Barça B (2-3). Les noies de Joan Pont i Quim Sala han perdut, tot plantant cara, davant el vigent campió de Segona Divisió, que es presentava en el camp santperenc en quarta posició. Al voltant de 300 espectadors han presenciat el duel, en el dia que el club santperenc ha presentat els equips d'aquesta temporada.

Les blaugranes, que han portat el pes del partit, han tret profit en dos minuts clau. Abans del descans, i quan encara hi havia el 0-0 inicial, han marcat dos gols en un minut (39' i 40') que deixaven encarrilat el partit. A l'inici de la represa, el Sant Pere s'ha tret la por de sobre -el primer temps només havia avisat amb un xut de Blanca- i Paula Denis retallava distàncies. L'alegria ha durat poc per les altempordaneses ja que en la següent acció el Barça B ha situat l'1-3. Tot i rebre l'estocada, les groc-i-negres no s'han rendit i Paula Denis, de nou en un u contra u, ha retallat distàncies. L'ex del Santa Eugènia es col·loca, amb quatre gols, al capdavant del pitxitxi santperenc. Encara quedava un quart d'hora per acabar, però només una acció de Blanca, que ha acabat en córner, ha estat a punt d'establir el 3-3.

Aquesta és la quarta derrota seguida del Sant Pere, antepenúltim, i el diumenge que ve (12 h) tindrà una altre prova de foc, ja que visitarà el líder, el Seagull de Badalona, que encara no ha perdut cap partit i que segueix buscant l'ascens a Primera un any més. El duel a terres badalonines serà especial per a Laura Rey, actual jugadora del Sant Pere amb passat al Seagull.