El jugador del FC Barcelona Leo Messi va reconèixer ahir que al principi del partit contra el Betis al Camp Nou (3-4) va entrar «amb por» a la gespa, en ser el primer partit després de la seva lesió al radi, però va assegurar que va acabar amb millors sensacions tot i la lesió.

«Al principi anava amb una mica de por. A mesura que passava el partit em vaig deixar anar més, tenia ganes d'estar dins del camp», va afirmar Messi a la gala dels Premis Marca de Futbol, que va tenir lloc al convent dels Àngels de Barcelona i on va rebre el Trofeu Pichichi i el Trofeu Di Stéfano al millor jugador del curs passat.

D'altra banda, va comentar que és «bo» per a LaLiga que la classificació estigui renyida. «Està més competitiva que mai, res és fàcil i qualsevol guanya qualsevol, és bo per a LaLiga. Tant de bo que segueixi així molt de temps i que al final puguem treure una mica d'avantatge nosaltres», va augurar el blaugrana.

Messi va rebre dos premis, el Trofeu Pichichi al màxim golejador de LaLiga Santander el passat curs (34), i també va aconseguir el Trofeu Alfredo Di Stéfano, que distingeix el millor jugador de la passada temporada.