L’Escala ja té cinc punts de coixí en el lideratge de Segona Catalana després d’obtenir la novena victòria en deu partits al camp del Santa Pau (2-3) i aprofitar, a la perfecció, la derrota del Guíxols, el seu immediat perseguidor, contra el Bescanó, tercer (1-0). Els blaugranes van anar per feina a terres gar­rotxines i tot i dominar 0-3 en el minut 60 amb gols de Chami, Jam i Emilio Román, van acabar demanant l’hora.

Per la seva part, el Marca de l’Ham va deixar escapar la victòria davant el Besalú (1-1) en el temps de descompte, després que Ivan Ruiz igualés l’1-o d’Adri Ceballos, i es queda en onzè lloc. Mentrestant, el Base Roses, encara en descens, va caure golejat davant el Quart (0-3) en el debut del porter juvenil Pol Flor-Laguna.