La lliga de Tercera Catalana s’acaba al maig, però l’Empuriabrava-Castelló ja té 11 punts de coixí respecte a les places d’ascens a Segona Catalana després de donar una estocada, el diumenge passat, al Begur (4-0). Un pòquer del pitxitxi Alberto Jiménez va permetre als d’Albert Albert deixar enrere un conjunt de Damià Sagué que segueix tercer i que es quedaria sense premi.

Els números dels de l’Aeròdrom parlen per si sols, amb 11 victòries en 11 jornades i aquest diumenge (16 h) tornarà a tenir una altra prova de foc, en el camp del Bisbalenc, quart. Ara, el seu rival directe és el Torroella de Montgrí, que el té a set punts i a qui rebrà la setmana següent, el 25 de novembre, en un duel on podria sentenciar el títol de campió.

Per darrere, Portbou i Llançà intentaran fer ombra al bloc d’equips baixempordanesos que lluiten per la segona plaça.

Migue Cortés deixa el Cabanes i debuta amb gol en el Llers

El Cabanes, cuer, va igualar davant l’Agullana (2-2) en un partit on ja no hi era un dels seus davanters de referència, Migue Cortés. L’ex del Garriguella, Agullana i Pont de Molins ha fitxat pel Llers, de Quarta Catalana, amb qui dissabte va tardar només quatre minuts a estrenar el seu compte golejador, en el camp del Vilajuïga (2-1).

El Cistella, en quadre, carrega contra el tècnic de l’Esplais

El Cistella i l’Esplais van igualar (3-3) en un duel on els locals tenien cinc baixes de jugadors que estaven de casament de l’exporter Dani Hernando. Els cistellencs, que van fer fitxa al tècnic David Fuentes per ser 11 homes, van lamentar a través de les xarxes socials que el tècnic visitant, Vasile Dragomir, no volgués canviar la data del partit.

Duels especials per a jugadors del Roses, Borrassà i Navata

A la propera jornada hi haurà retrobaments per a uns quants jugadors que fins fa poc defensaven la samarreta del rival: Abdu Djedaiet i Rafa Mora a l’Esplais-Roses; Kone Abdoulaye en el Vila-sacra-Borrassà; Javi Pericet, Carlos Vidal, Àngel Santaulària i Jose Morata en el Navata-Cabanes.