El Figueres ahir va empatar contra la Pobla de Mafumet (1-1), en un partit molt disputat en què els de Joan Esteva van ser superiors fins la meitat de la segona part. Van necessitar el seu temps per entrar al partit, però a partir del quart d'hora tot va anar de menys a més. Els d'Esteva van tenir la primera aproximació a partir d'una falta penjada a l'àrea que no es va acabar de resoldre i, en la següent, Ritxi no va fallar. El gol, però, no se'ls va concedir per fora de joc. El Figueres va seguir insistint fins aconseguir-ho. Ferrón va superar la porteria de Cordero amb una gran acció per arribar al descans amb avantatge. El marcador a favor els va servir de motivació. Sergio Álvarez va fer un xut des de l'interior de l'àrea que va blocar Cordero sense problemes per deixar el marcador 1-0. A la represa, van tenir més ocasions per ampliar el marcador. En una contra, Álvarez va acabar enviant la pilota al pal. Els mancava l'encert. I la Pobla de Mafumet va aprofitar-ho. Ja havien posat a prova Aroca quan Joel va aconseguir superar-lo al minut 77. Ja en l'afegit, el porter figuerenc va segellar l'empat enviant un altre xut de Joel a córner.