Tenir la condició de líder no sempre és fàcil. Però el Llagostera treballa per defensar-la. Els homes d'Oriol Alsina ahir van sumar un bon empat davant del Reus B al Municipal de Cambrils, on van tenir el hàndicap de les dimensions del camp. Un dels més grans de Tercera Divisió. L'esforç defensiu de tot l'equip va ser clau per seguir mirant endavant i augmentar les distàncies a la classificació.

El filial del Reus va sortir decidit a jugar les seves cartes per complicar el partit als gironins. Amb més possessió que els d'Alsina, el rival ràpidament va començar a apropar-se a l'àrea del Llagostera obligant així la defensa a intervenir. Crespo va provar-ho amb un xut a la porteria de Chechu, però el gol va escapar-se. Moussa el va seguir amb una bona acció personal que no va poder finalitzar. I Maik Molist, després de rebre una centrada del dorsal deu del Llagostera. Va ser l'ocasió més clara, però, com la resta, no va acabar de traduir-se al marcador.

La igualtat de la primera part, es va mantenir en la segona. Cap dels dos conjunts va ser capaç de superar els porters. Ni el del Reus B. Ni Marcos, que va treure una bona mà al minut 58. El barceloní va impedir un gol d'Arjona amb els peus, que el va sorprendre des de l'interior de l'àrea. De la mateixa manera ho va fer Pitu Comadevall, amb la mala sort que Chechu estava atent i va blocar l'esfèrica. La tímida iniciativa que havien pres els locals ben aviat va ser gestionada pels d'Alsina. El tècnic va aprofitar els canvis per reforçar la defensa i tallar el pas al filial del Reus, que es movia ràpid i sense complexos davant del líder. Forgas va ser el més atrevit del conjunt tarragoní. Una de les seves jugades va ser tallada per Amantini i l'altra va sortir per damunt la porteria de Marcos. El Llagostera va insistir en els últims minuts i Erik va apuntar directe cap a la porteria, enviant la pilota a les mans del porter. Al final, un punt, però profitós per avançar i meritori per la dificultat del camp. La setmana vinent toca descans per al Llagostera, que seguirà líder.