El Figueres s'ha quedat a només dotze minuts d'encadenar la tercera victòria seguida i de quedar-se a quatre punts del play-off. Ara, i després de l'1-1 davant la Pobla de Mafumet, aquest diumenge, els figuerencs es queden en 12è lloc de Tercera Divisió, a sis de la promoció d'ascens a Segona B i amb set de coixí respecte al descens.

Vilatenim ha registrat la millor entrada de la temporada, amb un miler d'espectadors, gràcies a què el partit formava part d'un dels actes de la Cursa de la Dona de Figueres, que havia acollit 5.000 participants al matí. La tribuna s'ha acolorit de rosa, a la gespa l'escola de dansa Dance Me ha actuat i la sacada d'honor l'ha fet la presidenta del Grup Iris, Lídia Albert, acompanyada per la resta de companyes de l'Associació d'Empordaneses Afectades de Càncer de Mama.

Ferrón, gol després de tocar el pal

En l'àmbit esportiu, el Figueres s'ha avançat al límit del descans amb un toc de Xavi Ferrón en què la pilota ha tocat al pal dret de Cordero abans d'entrar. A la represa, i després que Sergio Álvarez tingués el 2-0 a tocar, el filial del Nàstic de Tarragona s'ha estirat i ha establert la igualada amb un cop de Joel Marin (78'). Amb el partit obert, els de Joan Esteve han acabat donant el punt per bo, ja que en el descompte Aroca ha desviat amb la punta dels dits el que era l'1-2 pels visitants.