El Betis ha assaltat aquest diumenge el Camp Nou en una exhibició ofensiva (3-4) que ha descol·locat el Barcelona, que malgrat la derrota com a local es manté com a líder de LaLiga Santander però amb menys marge de punts.

Després d'un primer temps en què el Betis ha dominat i s'ha avançat amb els gols de Júnior (min.20) i Joaquín (min.34), el Barcelona s'ha acostat al Betis amb un gol de penal de Messi (min.68), però tres minuts després Lo Celso, aprofitant-se d'un error de Ter Stegen, ha tornat a prendre la iniciativa.

En el minut 79, Arturo Vidal donava esperances al Barcelona, que amb un jugador menys per l'expulsió de Rakitic, veia com Sergio Canales feia el 2-4 en el minut 82. En el temps afegit, Messi marcaria el tercer per als blaugranes.