El Bàsquet Girona busca aquesta tarda a La Roda (19.00) refer-se de la dura derrota que va encaixar diumenge a Fontajau contra l'Almansa (46-66) en un partit marcat per la fortalesa física dels jugadors rivals. Quim Costa, el tècnic dels gironins, alertava ahir que aquesta tarda es tornaran a trobar un equip «amb cinc o sis jugadors d'un potencial físic molt gran, que són rapidíssims» i considera que «haurem de contrarrestar aquest poder del rival amb més talent basquetbolístic nostre».

Segons Costa «ens espera un partit força complicat, com tots els partits d'aquesta categoria, i més amb els problemes físics que tenim, perquè no sabem si tindrem els 10 jugadors de la plantilla a disposició». Davant les possibles baixes el Girona s'emportarà els joves Joaquim Rosito i Eduard Ramos.

«A mesura que anem jugant partits vaig veient que tots els equips estan formats per jugadors la majoria estrangers amb un potencial físic enorme, com Almansa. I aquesta setmana ens tornarem a trobar un altre rival així», insistia el preparador. La Roda només ha guanyat un partit i ocupa la cua de la classificació empatat amb el Vic. Precisament l'únic triomf que sumen el van aconseguir a casa davant dels osonencs.

Després de la dura derrota contra l'Almansa el Bàsquet Girona afronta el duel a La Roda amb ganes de refer-se i seguir mirant amunt. «La setmana passada el rival era molt superior físicament a nosaltres i a més ens va presentar una sèrie de situacions defensives que en atac no vam saber solucionar perquè fins ara no ens hi havíem trobat», va afegir l'entrenador, Quim Costa.