El davanter Lionel Messi i el defensa Samuel Umtiti van tornar a exercitar-se amb normalitat a l'entrenament que el Barcelona va fer ahir divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i en el qual Ousmane Dembélé va fer treball específic.

Messi i Umtiti sembla que es troben ja totalment recuperats de les seves respectives lesions i avui podrien rebre l'alta mèdica i entrar en la convocatòria per al partit de Lliga que el conjunt blaugrana disputarà demà, al Camp Nou, contra el Betis (16.15).

Dembélé, de la seva banda, va treballar ahir pel seu compte després d'absentar-se de l'entrenament de dijous passat a causa d'una gastroenteritis.

Tampoc es va exercitar a les ordres d'Ernesto Valverde el migcampista Philippe Coutinho, que dijous es va sotmetre a diverses proves mèdiques que van detectar un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra. Aquesta lesió podria tenir-lo entre dues i tres setmanes de baixa.

El tècnic del conjunt blaugrana va dirigir una sessió amb tots els disponibles en la qual també hi van participar els jugadors del Barça B Juan Miranda, Juan Brandáriz Chumi i Riqui Puig. El Barcelona tornarà a entrenar-se avui a les 11.00 a Sant Joan Despí. Després de la sessió, Valverde compareixerà en roda de premsa. Valverde, precisament, va debutar com a jugador de l'equip blaugrana el 9 de novembre de 1988, ahir feia 30 anys, en un partit de la Recopa a la ciutat polonesa de Poznan. Els blaugranes van superar la ronda a la tanda de penals.