L'Olot va viatjar ahir a Castelló de la Plana i avui, a les 5 de la tarda, jugarà contra un dels millors equips de la categoria: el Vila-real B. Els de Miguel Álvarez Jurado es troben al capdavant de la classificació després de guanyar 1-2 a Ontinyent la jornada passada i apriftant que l'Hèrcules va punxar al Municipal d'Olot (0 -0). Per tant, els garrotxins s'enfrontaran dues jornades seguides al líder de la categoria. «És un partit molt difícil perquè és el líder i, si són els primers classificats, és perquè estan fent les coses molt bé. Tot i això, hem de pensar que és un partit més i farem tot el possible per treure el millor resultat», valorava a la prèvia el tècnic olotí, Raúl Garrido.

Anímicament, l'Olot arriba de la millor manera possible a aquest partit, després de mostrar, diumenge passat, la seva millor versió davant l'Hèrcules i aconseguir un empat molt valuós. Garrido creu que per tornar a treure un altre resultat positiu «cal actuar com ho vam fer davant l'Hèrcules, hem de treure la nostra millor versió, competir cada minut i no concedir el més mínim al rival».

Per aquest partit, l'Olot no té baixes. José ja està recuperat de les seves molèsties i Masó ja ha complert la seva sanció. En canvi, els de Miguel Álvarez tenen les baixes de Castaño i Roger Riera, els dos centrals titulars de l'equip, i el seu golejador, Enric Franquesa, arriba tocat al matx. Aquesta temporada ha debutat una nova jove promesa al primer equip groguet: Samu Chukwueze, que està alternant el filial amb el conjunt de Javi Calleja i que segons Raúl Garrido «és un jugador diferencial».