Trencar la ratxa d'un punt dels últims vuit (després de tres partits a fora i un a casa) per tal de «revifar» a la classificació és l'objectiu que aquest vespre perseguirà el Bordils al Blanc-i-Verd en la visita de l'Amenábar (20.00). Després de moltes jornades afectats per tot tipus de baixes, el tècnic Sergi Catarain podrà comptar avui amb tota la plantilla excepte el lesionat de llarga durada Farrarons. Arnau Palahí i Sergi Mach, que han estat arrossegant molèsties, s'han entrenat amb relativa normalitat durant la setmana i segons l'entrenador «en principi jugaran».

El Bordils suma 5 punts, una xifra que Catarain valora com a positiva «tenint en compte les nostres limitacions», i recorda que guanyar avui els bascos «ens revifaria a la classificació i consolidaria la nostra idea de joc». «Els últims resultats i, sobretot, el fet d'haver sumat només un punt dels últims vuit, sembla que ens hagi despenjat una mica però hem de tenir en compte que el nostre calendari d'inici era complicat». L'Amenábar, un clàssic de la divisió de Plata, ha començat amb bon peu la temporada i suma 7 punts (tots a casa). «Ells viatgen amb tot i ens ho posaran complicat», subratlla Catarain, que insisteix que «la clau per a la majoria d'equips és fer-se fort a casa».

La d'avui serà la vuitena jornada de la lliga i, segons Sergi Catarain, encara és aviat per saber a què aspirarà cada equip aquesta temporada, sobretot a l'hora de definir la zona baixa. Ho justifica explicant que «no pot ser que el Villa de Aranda vagi últim, amb el pressupost que té, o que l'Antequera tingui només 3 punts».

El partit es jugarà a les 20.00 i no a les 19.00, que era l'horari habitual aquesta temporada perquè a 2/4 de 5 hi ha partit de vòlei al Blanc-i-Verd.