El Peralada-Girona B té l'opció de sortir momentàniament del descens a Tercera Divisió aquest dissabte (17 h) al camp de l'Atlètic Llevant. Per l'enfrontament a terres valencianes, els altempordanesos tindran l'absència segura del carriler de banda dreta Valery Fernández. El jove jugador de l'Escala ha tornat a ser convocat pel primer equip del Girona en el duel davant el Leganés, d'aquest dissabte (20.45 h) a Montilivi. Valery, que ha debutat a la Copa del Rei amb els gironins contra l'Alabès, manté la il·lusió d'estrenar-se també a Primera Divisió davant el conjunt madrileny.

Valery ha estat lloat a la roda de premsa per Eusebio Sacristán, entrenador del Girona: "La resposta de jugadors com Valery o Andzouana em fa molt més tranquil. Hem d'estar atents al mercat però la seva actuació i veure com entrenen, igual que altres, em fa estar més tranquil i il·lusionat de cara al futur", ha afirmat l'ex de la Reial Societat.

Els peraladencs, mentrestant, són antepenúltims de Segona B, però la zona de permanència és a només tres punts. Després d'igualar davant el Cornellà (2-2), el conjunt de Chicho confia en obtenir la segona victòria de la temporada després d'haver-se alliberat a Teruel fa dues setmanes. El filial del Llevant és novè i a casa ha sumat 8 dels 15 punts possibles.