L'Espanyol es va situar segon a la classificació de Laliga Santander després de derrotar l'Athletic a l'RCDE Stadium (1-0) amb un gol de l'incombustible Borja Iglesias abans del descans. El sisè gol del davanter blanc i blau aquesta temporada va descol·locar el conjunt basc. Els de Berizzo van intentar sobreposar-se, però l'amfitrió va anar creixent a mesura que avançaven els minuts i l'escalada va ser impossible. El conjunt visitant, que no guanya al feu espanyolista des de fa 20 anys, es queda més a prop del descens. Amb aquesta derrota de l'Althletic, el Girona es queda com a únic equip de primera divisió que no ha perdut a fora.

Espanyol i Athletic van protagonitzar un inici de partit amb presses i poc encert. La primera ocasió clara va arribar passada la mitja hora i va ser per a l'Espanyol, però Sergio García va definir molt forçat i sense cap tipus de perill. El partit estava encallat i necessitava un revulsiu. Borja Iglesias va acceptar la responsabilitat de revolucionar el duel i va signar l'1-0 de cap després d'una centrada de Dídac al minut 42. L'Athletic no es va enfonsar, tot el contrari. Just a la següent acció, Williams va estavellar un gran xut al pal. Al descompte del primer temps, Raúl García va examinar de nou els reflexes de Diego López, que va respondre bé.

A la represa, va ser l'Espanyol el que més es va esforçar a canviar de nou el marcador. Sergio García va fallar una vaselina a porta buida al minut 53, mentre els visitants només van saber interrompre el monòleg amb accions aïllades.