El nou president del degà, Patxi Otamendi, va gaudir d'una estrena amb victòria (1-0) davant un Sabadell Nord a qui ara supera a la classificació, sent cinquè i empatat a punts amb el Lloret i el Banyoles, tercer i quart. Els locals van dominar i van disposar de les millors ocasions, però els de Salamero van haver d'esperar a una acció afortunada: en el minut 53, una centrada de Pol Tarrenchs va ser desviada per Montero, la pilota va tocar el pal dret de la porteria de Lluri i va entrar a dins. El Palamós, que va jugar amb un home més des del minut 32 per l'expulsió del visitant Alegría, podia haver sentenciat perquè el pitxitxi de la categoria, Pepu Soler, també va tenir les seves ocasions, com Joel o Alexis, però els de Salamero van saber patir per sumar una valuosa victòria. Quinti també va salvar els palamosins robant la cartera a Marc quan aquest es disposava a empatar el matx (min.58). Diumenge vinent el Palamós torna a jugar a casa.