Amb només dos gols rebuts en deu jornades, l’Escala es confirma com un dels equips més sòlids del futbol català. A Joan Ureña només l’han batut dos cops -està custodiat a l’eix central per Argi i Sergi Ramírez - i, a més, a la zona davantera l’equip se n’ha sortit tot i tenir l’absència del pitxitxi, Ignasi Massó, des de fa un mes. El darrer triomf va ser el diumenge passat davant el Sant Jaume de Llierca (3-0), filial de l’Olot que entrena el ter­radenc Joan Sánchez. Els nois de Sepu van iniciar la victòria en el minut 10 mitjançant Richy Hurtado i el van seguir a la recta final Rami i Uri Sala.

L’Escala segueix com a líder en solitari de Segona Catalana, amb dos punts de coixí amb el Guíxols, però ja amb sis respecte al Bescanó, tercer classificat, que es quedaria sense optar a l’ascens. Els gironins van cedir un empat a casa davant el Marca de l’Ham (1-1), en un partit on va lluir el porter figuerenc Ricard López. Els nois d’Edu Ortega es van refer, així, de la derrota que havien patit el dimecres, en un duel endarrit, davant el Caldes de Malavella (2-3), amb gols de Juan David Pacheco i d’André Mabil, que acabaria expulsat.

D’altra banda, el Base Roses segueix sense sortir del descens -té la permanència a només un punt- i el diumenge va perdre per la mínima a Tossa de Mar (3-2) amb gols de Facu Gutiérrez i del jove Josep Cano.