05 de novembre de 2018
05.11.2018

Jonathan Romeo topa amb Oukhelfen al Cros de Santa Coloma de Farners

L'atleta lloretenc ja va quedar en segona posició a Olot, coincidint amb l'inici del Circuit Gironí de Cros Èlia Saura va imposar-se en la femenina

05.11.2018 | 06:30
La sortida de la cursa femenina, a Farners.

Santa Coloma de Farners ahir va acollir la segona jornada de la 45a edició del Circuit Gironí de Cros, la degana de les jornades de les comarques gironines. L'escenari va ser ideal per a la pràctica de la modalitat atlètica de cros, amb un cel enteranyinat, fred i el terreny suficientment humit perquè els 1.000 participants que van competir en les diferents proves poguessin fer delícies a l'entorn del parc de Sant Salvador.

A la cursa absoluta masculina va imposar-se Abdessamad Oukhelfen, l'atleta del CA Igualada i de la categoria promesa, que va estar lluitant per la primera posició en tot moment. Va liderar el grup capdavanter, juntament amb el primer dels sèniors i segon arribat a meta, Jonathan Romeo (CA Lloret-La Selva). La tercera posició se la va guanyar un altre atleta destacat de la categoria promesa, Annasse Mahboub, del Playas de Castellón, que arribava seguit de prop per Mourad Mounim, de l'AA Catalunya. A la cursa femenina, Èlia Saura, del CA Caneletes, va donar la sorpresa en la categoria sub20. La guanyadora va passar amb autoritat per davant de Nelly Jepkoech, del CAMN Villeurbanne, que anecdòticament va acabar corrent mitja cursa amb només una de les sabatilles. L'ocasió ho valia, tot i que ho va pagar amb la segona posició. La setmana vinent el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la seu amb més alçada del Gran Premi, Sant Hilari Sacalm, que novament se celebrarà al circuit instal·lat al costat de la zona esportiva municipal per oferir totes les comoditats als atletes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook