La primera a casa haurà d'esperar. De moment, caldrà conformar-se a sumar d'un en un. I millor això que res. El Peralada ahir va acabar traient un empat contra el Cornellà (2-2), en una jornada on deixava enrere les adversitats i s'impregnava de les bones sensacions que va donar-li la primera victòria del curs. Malgrat avançar-se a l'inici amb un gol de Kevin Soni, el conjunt blanc-i-verd va haver d'esprémer totes les seves forces davant l'exigència dels barcelonins, que van passar-los per davant amb un home menys durant els últims trenta minuts. L'habilitat d'Èric Montes però, va permetre fer justícia amb l'empat després d'enviar un cacau a l'escaire de la porteria de Ramon.

A priori, l'onze inicial es presentava complicat per a Chicho Pèlach, que no tenia la garantia de poder disposar dels quatre jugadors que havien viatjat dissabte amb el Girona a Mestalla. Al final va poder disposar d'ells i tots, excepte Andzouana, van obtenir la titularitat. Un premi pels mèrits assolits amb el primer equip. Els jugadors van agrair-ho al tècnic i Soni ho va expressar amb un gol només començar el partit. El davanter va aprofitar una passada de Pau Miguélez per mirar directe cap a Ramon i superar-lo amb una fuetada. Ràpid i efectiu. Només faltava contrarestar l'exgiència del Cornellà, que va apoderar-se del domini del joc. Iago López va provar-ho avançant metres fins arribar dins l'àrea i veure's oprimit per un defensa en una jugada polèmica. Van continuar a la seva els rivals i al minut 37 Carlos Esteve va aprofitar un refús de Suárez per superar el porter des dels onze metres. La cosa va començar a complicar-se i el descans era més que necessari.

A la represa, els xampanyers volien copiar el mateix guió de la primera part. Aquesta vegada, Soni va tornar el favor a Miguélez amb una assistència que el futbolista va acabar enviant per damunt del travesser. La sort semblava estar a favor del Peralada quan l'àrbitre va expulsar Leo per una agressió a Ferraresi, però van desaprofitar l'oportunitat. Tot i ser un home menys, el Cornellà va acabar posant-se per davant amb una diana al cap de quatre minuts de l'expulsió del seu jugador. Suárez no va poder escapçar un cop de cap de Goldar, que donava avantatge als visitants. Per fer front a la situació, Chicho va servir-se dels canvis per reforçar l'atac amb Andzouana i Àlex Pachón per Iago i Kilian. Paik va haver de ser substituït per Yuya, que debutava amb el Peralada, a causa d'una lesió que li impedia seguir. Faltava l'empenta final i Montes va ser l'encarregat de fer-la. El capità va marcar un golàs a l'escaire esquerre amb un cacau que va engaltar des de dins l'àrea. Posava, doncs, el 2-2 que faria justícia i permetria seguir sumant.