El Peralada-Girona B ha empatat (2-2), aquest diumenge a la tarda, davant el Cornellà de Llobregat i no ha pogut donar continuïtat al primer triomf que havia aconseguit la setmana abans a Teruel (0-1). En el retorn del porter Jose Suárez, els nois de Chicho han puntuat davant un rival que fa vuit jornades que no coneix el triomf i que ha jugat l'última mitja hora amb un home menys. En l'instant que l'àrbitre ha expulsat Leo (58') el resultat era d'1-1, amb gols de Kevin Soni (2') i de Carlos Esteve (37').

Tot i quedar-se amb inferioritat, els visitants han marcat l'1-2 poc després amb una rematada de Goldar a la sortida d'una falta. El Peralada-Girona B no s'ha desesperat i Èric Montes, que com Soni, Valery Fernández i Andzouana havia estat a València el dia abans amb el primer equip del Girona, ha salvat un punt. L'ex del Barça juvenil ha completat la seva setmana més especial des que és a Peralada ja que el dimecres havia marcat amb els gironins, a la Copa del Rei, al camp de l'Alabès, i aquest diumenge ha anotat el 2-2 definitiu amb un espectacular xut per l'escaire (75'). A la recta final, i amb el japonès Yuya Nakasaka debutant, els altempordanesos han fregat el triomf, ja que l'àrbitre ha anul·lat un gol al juvenil Àlex Pachón i Èric Montes ha enviat un lliure indirecte a dins de l'àrea per sobre el travesser.

Aquest punt permet el Peralada-Girona B deixar la cua de la classificació al Castellón i ara és antepenúltim, a tres puns de la permanència, abans de visitar el filial del Llevant a la propera jornada.