Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) segueix sumant en la seva fulgurant carrera esportiva en aconseguir la novena victòria de la temporada i la setantena en el còmput global, en imposar-se al Gran Premi de Malàisia de MotoGP disputat avui, diumenge, al circuit de Sepang.

Ni la sanció que li van imposar els comissaris ni l'avantatge que a la primera part de la cursa va aconseguir Valentino Rossi van ser suficient per doblegar el campió mundial, que va sotmetre a tal pressió en l'últim terç de la carrera a l'italià, que veia com minvava dècima a dècima el seu avantatge, que ha acabat cometent un error que l'ha fet caure i l'ha relegat a la divuitena posició final.

Maverick Viñales ha remuntat fins al quart lloc i Dani Pedrosa ha estat cinquè, amb Álvaro Bautista (Ducati Desmosedici GP17), setè, i Aleix Espargaró (Aprilia RS-GP), onzè, mentre que el seu germà Pol Espargaró (KTM RC 16) s'ha retirat amb problemes tècnics.Francesco Bagnaia aconsegueix la corona a Moto2

L'italià Luca Marini (Kalex) ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria en el campionat del món de motociclisme en vèncer al Gran Premi de Malàisia de Moto2, en què el seu company d'equip i compatriota, Francesco "Pecco" Bagnaia (Kalex) ha estat tercer i ha aconseguit matemàticament el títol mundial.

Marini s'ha erigit en el circuit de Sepang en el primer i de fet únic líder de la cursa després de sorprendre el català Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex), autor del millor temps de la categoria, en el moment de la sortida.

Edgar Pons (Speed ??Up), ha acabat en la vintena posició i Isaac Viñales (Suter), ha estat 24è.

Martín, campió del món a Moto3

El madrileny Jorge Martín (Honda) s'ha convertit en el 20è campió del motociclisme espanyol després de concloure el Gran Premi de Malàisia en la primera posició, el que li ha atorgat matemàticament el títol, en ser el seu rival més directe, l'italià Marco Bezzecchi (KTM ), cinquè. Martín és el títol número cinquanta de la històrica relació de pilots espanyols que encapçala el desaparegut Ángel Nieto.

El jove pilot madrileny aconsegueix el seu primer títol mundial després d'una intensa baralla amb l'italià Marco Bezzecchi (KTM), que no ha pogut passar de la cinquena plaça a Sepang.