El Figueres ha finalitzat, aquest diumenge, la setmana dels tres partits de la millor manera, amb una victòria al camp de l'Ascó (0-1) que els permet seguir deixant enrere la zona de descens. Els nois de Joan Esteva, que venien de guanyar a la FE Grama el dijous (2-0) i de perdre amb el Granollers (3-0) el dissabte anterior, han celebrat el retorn de Ritxi Mercader de la millor manera. L'exjugador del Palamós, que es va perdre el duel davant els colomencs per sanció, ha marcat el gol del triomf en el minut 64.

Quan el migcampista unionista ha marcat, el seu equip portava uns minuts jugant amb un home més per l'expulsió de Josep Ramon. Els de l'Alt Empordà han sabut guardar el preuat tresor i tot i que l'Ascó s'ha estirat, ha conservat el 0-1, abans que els locals es quedessin amb nou jugadors en el temps de descompte per l'expulsió de Toldrà.

Aquest triomf deixa el Figueres en 11è lloc provisional de Tercera Divisió, a cinc punts de la promoció d'ascens a Segona B i amb set de coixí respecte al descens a Primera Catalana.