Combis, David Masó, Jairo Montes, Masmiquel i Ferrerons eren baixa. Això sense comptar que Arnau Palahí va jugar arrossegant diferents problemes físics i que Sergi Mach només va poder estar dos minuts en pista. Guanyar a domicili és molt complicat per a la majoria d'equips de Divisió d'Honor Plata, però fer-ho amb la gran quantitat de baixes que tenia ahir el Bordils era gairebé impossible. Tot i això, el Bordils ho va intentar i contra un candidat a l'ascens, Nava, va plantar cara fins al descans (10-9). Després de la represa, però, l'equip de Nava de la Asunción va anar obrint forat en el marcador fins a guanyar 31-20.

Sergi Catarain tenia clar que el camí per intentar sorprendre el Nava estava en la defensa i, de fet, les alternatives defensives varen complicar la vida als locals fins que, a l'inici de la segona meitat, el Nava va marcar en les seves tres primeres accions (13-10). Tot i això, el Bordils va mantenir la cara fins al voltant del minut 10, quan algunes errades en defensa, sobretot en l'acoblament entre el segon i tercer jugador, va permetre que el Nava marxés en el marcador amb un parcial de 5-1. En aquest punt, van entrar els nervis al Bordils, que ja no va tenir opcions de tornar-se a acostar en el marcador i el partit va acabar a les mans del Nava (30-21).