03 de novembre de 2018
03.11.2018

L'Uni necessitarà «un bon nivell» per guanyar el Cadí

?Invicte a la Lliga i Europa, el conjunt de Surís vol continuar creixent des de les victòries ?El Cadí La Seu, a mitja taula, esgotarà totes les opcions

03.11.2018 | 06:30
Una imatge de la final de la Lliga Catalana, jugada a Fontajau.

«És un derbi molt consolidat, contra elles sempre ens ha costat guanyar i desplegar un bon joc. Això és mèrit del Cadí, que té una filosofia de joc molt arrelada des de fa moltes temporades. Haurem d'estar a un bon nivell i saber portar el partit al nostre terreny», confessava Èric Surís, l'entrenador de l'Spar Citylift Girona, davant el tercer derbi català del curs, que tindrà lloc a la Seu d'Urgell a les 20.45 h i que emetrà Esport3. En l'únic d'aquest curs entre els dos, amb motiu de la final de la Lliga Catalana, les gironines es van imposar amb claredat (89-63). Avui, però, serà una altra història. «Tenim el partit marcat al calendari com a cita important, haurem de fer un bon bàsquet si volem guanyar. El Cadí gaudeix d'un molt bon repertori i de ben segur que donarà molta guerra a la Lliga», afegia Surís, que es va desfer en elogis cap al rival «No crec que s'hagin de destacar només una o dues jugadores en concret, són un bloc força homogeni on moltes sobresurten. Si ens centrem en una sola jugadora, segurament d'altres ens creen perill. Tenen tanta qualitat: juguen bé per dins, les interiors responen de manera excel·lent per fora, les exteriors són físiques i amb bon tir de tres...».

L'Uni, que només ha perdut a la Supercopa d'Espanya contra Perfumerías Avenida, vol mantenir-se al capdamunt. «Estem acostumats a la immediatesa i tota construcció necessita el seu temps. Estem creixent, de mica en mica, i tenim la gran virtut de ser un equip amb versatilitat, ric tant en el joc interior com en el joc exterior. El més important és tenir un bon equilibri i que l'equip sàpiga llegir els partits. Hem d'estar disposats i preparats per fer mal en qualsevol dels nostres vessants», deia el tècnic, que parla en propietat perquè sap el que ha treballat per poder jugar un derbi tan bonic com el d'avui en aquestes condicions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook