El Barcelona, amb dos gols en els darrers cinc minuts a càrrec del francès Ousmané Dembelé i de l'uruguaià Luis Suàrez, ha remuntat per guanyar patint un partit que el Rayo ha tingut controlat gairebé fins el final i on ha superat en intensitat i joc al conjunt català.

Els primers minuts de joc han estat pel Barça i el seu primer apropament amb perill a l'àrea rival ha significat un gol, obra de Luis Suárez després d'una passada de Jordi Alba.

L'equip madrileny només ha despertat en veure realment possibilitats de marcar amb una jugada als 28 minuts amb un xut de Pozo sense oposició de la defensa que fallaria quan Ter Stegen estava vençut.

El mateix Pozo ha arreglat la seva errada cinc minuts després amb un xut que inaugurava el marcador. Aquesta diana ha animat molt al Rayo, que ha sotmès al Barça a una pressió que s'ha reflectit en fer que tot el conjunt català estigués defensant la seva àrea.

El descans ha relaxat els ànims de tots dos equips però li ha sentat millor al Rayo, que ha tornat a sortir amb una marxa més que el seu rival. Els madrilenys marcarien el segon a mans d'Álvaro García (min. 57).

El gol de l'empat a càrrec dels blaugrana no arribaria fins el 87', diana d'Ousmane Dembélé després d'un cop de cap de Piqué.

La sort s'ha aliat amb el Barça perquè, tres minuts després, Luis Suárez aprofitara una gran centrada de Sergi Roberto i marcara el tercer.

Fitxa tècnica

2 - Rayo Vallecano: Alberto; Advíncula, Gálvez (Velázquez, m. 68), Amat, Alex Moreno; Comesaña, Imbula; Embarba, Trejo (Álvaro García, m.57), Pozo; i Raúl de Tomás (Alex Alegría, m. 63).

3 - Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio Busquets, Rakitic, Arthur (Arturo Vidal, m. 65); Rafinha (Dembelé, m. 51), Coutinho (Munir, m. 65) i Luis Suárez.

Gols: 0-1: min. 10, Luis Suárez; 1-1: min. 33, Pozo; 2-1: min. 57, Álvaro García; 2-2: min. 86, Dembelé; 2-3: min. 89, Luis Suárez.

Àrbitre: Alejandro José Hernández Hernández (Comité Las Palmas). Ha amonestat a Amat (m. 6), Raúl de Tomás (49), Velázquez (92) del Rayo; i a Lenglet (17), Alba (70), del Barcelona.