03 de novembre de 2018
03.11.2018

Les baixes tornen a condicionar el Bordils, que juga a la pista d'un candidat a pujar

?Combis, Masó, Jairo, Masmiquel i Farrerons estan descartats pel complicat partit d'aquesta tarda contra l'invicte Viveros Herol de Nava

03.11.2018 | 06:30
Una acció del Bordils-Zamora de la setmana passada.

És la història de sempre. La que encara dona més mèrit al que està fent el Bordils temporada rere temporada. Se salva any sí i any també un equip que ha de lluitar contra veritables gegants i que ha de fer front, a més, a un munt d'adversitats. Tot això s'accentua cada cop que li toca jugar lluny del Blanc-i-Verd. I més, quan el rival de torn és d'entitat, dels que imposen. És el cas d'aquesta jornada. El Viveros Herol BM Nava no és un equip qualsevol. És un dels candidats a l'ascens. Per plantilla, per entitat. Perquè l'any passat es va quedar a les portes de pujar i perquè, a consciència, aquest estiu s'ha reforçat per assolir d'una vegada per totes l'objectiu. Res que espanti el Bordils; això sí, un cop més, tocarà superar les baixes. Per lesió o per motius personals. Combis, David Masó, Jairo, Masmiquel i Farrerons estan completament descartats. I a la convocatòria de 13 jugadors en viatgen dos, Sergi Mach i Arnau Palahí, que no estan al cent per cent.

«Viatgem com podem, però amb la màxima il·lusió. Puntuar fora ja costa per si sol i fer-ho així encara és més difícil. Ens condiciona el ritme i la rotació de jugadors. És més pes a la motxilla», diu el tècnic, Sergi Catarain. Però no és pas una visió negativa ni pessimista. Està convençut que el seu equip la pot fer grossa. «Ells encara són millors que l'any passat. Però nosaltres estem bé i amb ganes de fer bo l'empat de l'altre dia contra el Zamora». El matx, a les 18.30 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook