L'Espanyol va començar la seva aventura en aquesta edició de la Copa del Rei amb una derrota al Ramón de Carranza davant el Cadis (2-1), equip de Segona Divisió. Els andalusos, que ja havien disputat dues rondes de Copa, eliminant a Tenerife i Saragossa, es van trobar amb un gol just a l'inici que va marcar la resta del partit.

El partit no podia començar de pitjor manera pel conjunt blanc i blau, ja que als 30 segons de partit els locals ja havien marcat el primer gol. El gol va arribar després d'un error del porter Roberto, substitut de Diego López a la Copa. El porter no va rebutjar i va decidir passar-la en curt. Va ser llavors quan va aparèixer l'ex del Girona Lekic, el més llest de la classe, que va pispar la pilota i la va picar per anotar l'1-0.

A partir d'aquí l'equip entrenat per Rubi es va veure obligat a buscar l'empat. Ho va provar diverses vegades, però el gol no va arribar fins passada la mitja hora de partit. Va ser el jove Puado, que va rebre una passada en profunditat al minut 36 i va fer una espectacular sotana a Marcos Mauro i després va definir amb una vaselina davant la sortida de David Gil.

Però poc li va durar l'alegria als pericos. 5 minuts més tard els andalusos es tornaven a avançar al marcador. La diana va ser obra d'Azamoum que va arribar al primer pal per rematar la pilota després d'una centrada de Salvador Agra des de banda dreta.

A la segona part l'Espanyol va tenir algunes ocasions clares per empatar el partit. Fins i tot, Rubi va donar entrada al seu home gol, Borja Iglesias per mirar de trobar la igualada, però ahir el conjunt perico no estava encertat de cara a porta.

La derrota fa que el conjunt espanyolista hagi de vèncer en la tornada que es disputarà a Cornellà-El Prat el pròxim 5 de desembre. Els blanc i blaus hauran de guanyar per 1-0 o per més de dos gols de diferència si no volen dir adeu a la seva participació a la Copa a les primeres de canvi.