Aquest diumenge, a les 5 de la tarda, l'Olot rebrà l'Hèrcules. Sempre és especial rebre el líder de la categoria, però el que fa realment especial la visita del club alacantí és el retrobament del seu davanter, Carlos Martínez, amb la Unió Esportiva Olot. El barceloní va defensar la samarreta olotina durant tres temporades, marcant un total de 52 gols en 114 partits. «És un partit que tinc marcat al calendari. És molt especial tornar a Olot per retrobar-me amb gent amb la qual he jugat i he tingut a prop. Tinc moltes ganes de trepitjar l'estadi», assegura l'actual davanter de l'Hèrcules.

Carlos Martínez va signar amb l'Olot la temporada 2012-13, quan l'equip es trobava a la Tercera Divisió. Va ser un curs inoblidable per al club i la ciutat perquè els garrotxins van assolir el seu primer ascens històric a Segona B. «Guardo molts bons records de la meva etapa a l'Olot. Sobretot l'ascens a Segona B del primer any, que ha estat la temporada en què millor m'ho he passat jugant a futbol», valora l'ex-jugador olotí.

La de diumenge no serà la primera visita de Carlos Martínez al Municipal d'Olot després d'haver passat per l'equip garrotxí. El gener de 2016, en la temporada següent de deixar el conjunt olotí, el davanter va jugar al Municipal defensant els colors del Vila-real B. En aquell partit, Carlos Martínez va fer un gol i el partit va acabar en empat a un. «Em va sorprendre molt com la grada em va aplaudir quan van dir el meu nom per la megafonia. Vaig marcar un gol i ni tan sols el vaig celebrar perquè sento un respecte enorme per l'Olot. Va ser un dia molt maco».

La temporada passada, després de dos cursos al filial del Vila-real, on va marcar 35 gols en 74 partits, Carlos Martínez va decidir marxar al Tokyo Verdy de la segona divisió japonesa. «Ha estat una experiència brutal. Tenia clar que volia jugar a l'estranger si en tenia l'oportunitat i anar al Japó era una molt bona opció per aprendre molt sobre una cultura totalment diferent de la nostra», valora el jugador herculà, que després d'una temporada al país asiàtic ha decidit tornar a Espanya per formar part d'un projecte ambiciós com és el de l'Hèrcules d'Alacant. «Em van presentar un projecte molt maco i hi va haver molta predisposició per part del club. Tenim molt bon equip i som una pinya al vestuari, i això es veu reflectit al camp».

Carlos Martínez ha deixat petjada per tots els clubs pels quals ha passat gràcies a la seva professionalitat i a la facilitat que ha tingut sempre per fer gols, fet que ha ajudat el barceloní a posar-se a la butxaca els aficionats dels equips als quals ha jugat. «El davanter viu dels gols i la nostra feina es mesura pels gols que fem. Allà on he anat n'he fet molts i això m'ha fet agafar confiança i ha fet que la gent em tingui més estima. També cal dir que els davanters, a part de fer gols, també fem altres tasques més fosques i menys valorades», assegura l'exjugador de l'Olot, que creu que el conjunt garrotxí «té un grup de jugadors molt competitius i amb un bon entrenador que coneix la categoria, i això fa que per als equips visitants sigui molt difícil jugar al Municipal».