Li hauria agradat ser president guanyant a les urnes Joan Pau Pérez o a un altre candidat?

A tot el grup de Junts pel degà ens hauria agradat accedir a la presidència a través d'un procés electoral. Lamentablement, però, no ha estat possible, tot i que crec que hauria estat molt positiu per al Palamós.

Amb la proclamació de Patxi Otamendi s'acabarà tota la polèmica del procès electoral?

És difícil de saber després de com han anat les coses tots aquests últims mesos. De tota manera, la moció de censura està contemplada dins els estatuts i si els socis ho consideren oportú i es compleixen els requisits no tindríem cap problema a convocar-la. Per part de Junts pel degà, ara volem donar estabilitat institucional al Palamós CF perquè és el que necessita.

Quina o quines seran les primeres mesures que adoptaran quan dirigeixin el club?

Farem una auditoria dels dos últims anys per saber realment on estem, una elaboració del pressupost de la present temporada amb un escenari realista i amb el pressupost aprovat. Llavors, podrem començar a definir els següents passos. Creiem que és necessari fer una auditoria, ja que la documentació que ens va facilitar l'antic secretari té moltes incongruències i no disposem del balanç de situació actualitzat, i això en qualsevol traspàs de poder s'ha de fer.

Tem trobar-se amb deutes inesperats, manca de documentació o algun altre ensurt?

Vàrem fer una reunió amb l'antiga junta gestora i ens varen informar, més o menys, de la situació del club. Amb això, només podem tenir una foto d'ara, no una visió global de la situació. Hi ha manca de documentació, ja que molts temes es gestionaven verbalment i ara, si hem de demanar quelcom, ens serà difícil d'acreditar.

Quin missatge donarà a Javi Salamero i a l'equip?

Que estiguin tranquils, que es preocupin només de guanyar aquest diumenge, i que nosaltres intentarem donar estabilitat al projecte. També voldria enviar un missatge de tranquil·litat al soci i aficionat, ens en sortirem segur, ara és el moment d'anar tots a l'una i sumar junts.

Joan Pau Pérez presidirà la Fundació i vostè, el Palamós CF. Hi haurà una bona convivència?

La relació amb en Joan Pau mai ha sigut dolenta, només tenim diferents punts de vista. Crec que el Palamós CF i la Fundació estan condemnats a entendre's pel bé de tots dos.

Hi ha equip per pujar aquesta temporada a Tercera? Faran nous fitxatges per reforçar la plantilla actual?

Ara mateix no pensem en això, ara només tenim al cap poder afrontar els pagaments més immediats. Hem de veure com van els propers mesos i en funció d'això valorarem què es pot fer.

Quin és el sostre del Palamós?

El sostre del Palamós el marcarà el nivell d'implicació dels socis, aficionats, plantilla, cos tècnic i directiva.

Per què torna al futbol després de l'etapa convulsa que va viure al Girona?

Vaig aprendre molt al Girona del funcionament del futbol professional. Van ser tres anys en què en vàrem passar de tots colors. Quan se'm va plantejar sumar-me a aquest projecte vaig entendre de seguida que era un escenari diferent i que la força del projecte era la gent. És això el que em va agradar d'aquest projecte per dirigir el Palamós.