Guillem Pujeu disputarà aquest cap de setmana la cita decisiva de la temporada 2018 de la F4 Spain. El pilot figuerenc de FA Racing tractarà de proclamar-se campió en les quatre carreres que se celebraran al Circuit de Navarra, on arribarà segon en la classificació general amb 163 punts ja només dos del líder, el belga Amaury Cordeel, després de descomptar els dos pitjors resultats de cada pilot.

La temporada va començar de forma magnífica per Pujeu a Motorland Aragó amb la consecució de tres victòries. Després de sumar valuosos resultats per al campionat a Xest, Algarve i Barcelona, ??el gironí va reprendre el camí del triomf a Jerez després de l'aturada estiuenca. Així, en el traçat andalús Pujeu va sumar dues victòries i una segona posició que van reforçar la seva candidatura al títol. A més de Pujeu i Cordeel, també Nazim Azman i Javier González poden proclamar-se campions aquest cap de setmana. El Circuit de Navarra porta bons records a un Pujeu que precisament allà va aconseguir la seva primera victòria a la Formula 4 l'any passat.

"Finalment ha arribat el moment de la veritat. Tinc moltes ganes de sortir a pista perquè hem treballat molt durant tot l'any per arribar a aquesta última cita a disposició de lluitar pel títol", explica Pujeu que ressalta que "anirem a per totes. Estic només dos punts per darrere de Cordeel, així que hem de ser intel·ligents en carrera. Hi haurà moments en què haurem d'atacar i en altres conservar. El nostre principal rival és Cordeel però també haurem d'estar atents al que facin Azman i González. Tots ells són pilots d'un altíssim nivell i que ens posaran les coses difícils."

Finalment, conclou que "el fet d'haver guanyat aquí en 2017 fa que aquest circuit sigui especial per a mi. A més, tindrem dos dies de tests privats dijous i divendres, que ens donaran una mica de rodatge extra i serviran per acabar d'afinar els reglatges. "

Les dues primeres curses del cap de setmana tindran lloc el dissabte a les 11.40 i 15.30 mentre les dues restants seran el diumenge a les 12.15 i 15.30.

*El Setmanari de l'Alt Empordà en paper publica, en aquesta edició, una entrevista a Guillem Pujeu