L’Escala continua intractable a Segona Catalana i al camp del Can Gibert, el dissabte passat, va aconseguir la vuitena victòria en nou jornades (0-2). El duel estava enfocat en el retorn de Sepu -l’entrenador- i dels jugadors Emilio Román, Osman Cáceres i Denilson Rivas al camp que defensaven com a local la temporada passada. I no van tenir pietat, ja que el triomf dels blaugranes es va gestar de la mà de Román, que va marcar el 0-2 i va donar l’assistència del primer gol a Jam Baldeh, autor de quatre gols en dues jornades i que ha sabut aprofitar l’absència per lesió del pitxitxi Ignasi Massó.

En aquest partit, l’Escala ja no comptava amb Hamza Benmessaoud, fitxat pel Sant Pere Pescador i que segueix les passes dels fins fa poc juvenils Mutarr Jallow i Musta Sarr, que van fer les maletes en el Vila-sacra fa deu dies. El juvenil Ayoub El Kassoiri és l’únic jugador pujat del planter els dar­rers dos anys que té presència sota les ordres de Sepu.

Per la seva part, el Base Roses va fer pagar els plats trencats de la derrota contra el Guíxols (6-0) al Cassà (4-0), en un duel jugat a la mateixa hora que el Clàssic -vegeu Suplement de Roses. Bena Zoubai, amb un doblet de gols i una assistència, va ser l’artífex i en els darrers instants va gaudir de minuts el juvenil Isaac González.

El Marca de l’Ham fitxa Boiro, jugador del Peralada juvenil

El Marca de l’Ham va ajornar el partit davant el Caldes de Malavella perquè el camp estava impracticable per la pluja. En aquest duel, ja estava disponible Abdourahmane Boiro, un migcampista que prové del Peralada juvenil i que segueix les passes de Felipe Riascos Pipe.