entre el Barça sortia a buscar la victòria des del primer minut, els de Julen Lopetegui no trobaven la seva posició sobre el terreny de joc. Els locals van estar molt intensos, pressionaven a camp contrari, condicionaven el joc del seu rival, controlaven el ritme de partit amb la pilota i estaven encertats en la zona de definició. El Madrid no va resoldre els problemes que els generava el seu adversari, Jordi Alba els feia mal a la banda de Nacho, Sergio Busquets, Arthur i Coutinho s'associaven entre ells per dintre i Ter Stegen, Piqué i Lenglet podien sortir amb pilota des de l'inici. La primera part va ser decisiva i va marcar el desenllaç del partit.

SUÁREZ FA DE LÍDER. En un partit on calia marcar diferències no quedava clar qui seria el protagonista, Couthino podia agafar la responsabilitat a la zona d'enllaç, Arthur s'encarregava de la zona de creació quan el seu equip tenia la pilota, Rakitic aportava equilibri, Alba ocupava tota la banda per ser profund i assistir, Busquets era el recuperador i al darrere la defensa replegava bé. Tots els futbolistes van complir les seves tasques però el davanter uruguaià va estar excel·lent, va ser el primer a treballar pressionant i convertint-se en la referència d'atac, es va barallar amb els seus marcadors, va provocar el penal i va fer tres gols.

EL COL·LECTIU EN SURT REFORÇAT. La setmana es presentava complicada, amb la lesió de Messi apareixien dubtes sobre les prestacions que podia oferir l'equip. Les tres victòries aconseguides contra Sevilla, Inter de Milà i Madrid han estat clares i contundents, els jugadors han fet un pas endavant i han demostrat que la plantilla està preparada per competir contra tothom. Messi és indiscutible.