n El Sarrià va aconseguir la tercera victòria consecutiva, i en suma quatre aquesta temporada davant el Sant Esteve de Palautordera (32-29), un equip que encara no sap el que és guanyar aquest curs.

Els locals no van anar en cap moment per darrera el marcador, tot i que el partit va tenir un inici igualat. No va ser fins a partir dels dotze minuts que els locals van aconseguir marxar en el marcador. Després del 6-5 els gironins van trencar el partit.

Els locals van arribar a tenir un avantatge de sis gols en la segona meitat, però en els últims vuit minuts els visitants van aconseguir retallar distàncies i, fins i tot, posar-se a dos gols a falta d'una mica més de dos minuts (31-29). Però a partir d'aquí els barcelonins no van poder anotar i el 32-29 a falta de 17 segons acaba sentenciant el partit.

La victòria situa el Sarrià a la zona alta de la classificació i la setmana que ve visita la pista del Palautordera, que ahir va perdre a casa davant el Poblenou (26-28).