El Sant Pere Pescador ha patit, aquest diumenge al migdia, la tercera derrota consecutiva en el camp del Saragossa (3-0). Al terreny d'un equip que prové de Primera Divisió i que ara és segon de Segona, les santperenques s'han vist superades per un gol només començar i un altre només acabar.

El duel, marcat pel fort vent, s'ha posat d'esquenes per a les noies de Joan Pont i Quim Sala, que han encaixat un gol fantasma en el minut 2. Les altempordaneses han tingut quatre ocasions, per partida dobla de Paula i de Blanca, per establir la igualada, i quan més opcions tenien, ha arribat la sentència pel Saragossa en el temps de descompte.

El Sant Pere Pescador, que acumula un triomf en set jornades a Segona Divisió, aspira a trencar la ratxa a casa, on encara no hi ha guanyat, el diumenge que ve (17 h) davant el Barça B, quart classificat.

SANT PERE: Marina Barneda, Trini, Alba González, Taïs, Laura Rey, Cynthia, Laia Arias, Paula Denis, Sílvia Masferrer, Marina Poyato (Jenni Ballesta, 50') i Blanca Cros.

GOLS: 1-0, Nuria Mallada (2'); 2-0, Judith Acosta (96').

ÀRBITRE: Anson Garcia.