n El Figueres va tornar de Granollers capcot, conscient que va deixar escapar una bona oportunitat per refer-se de la derrota en el derbi contra el Llagostera, després d'un primer quart d'hora de la segona part per oblidar (3-0). Els gols de Pau Darbra, Torres, de penal, i Kilian van deixar en res l'esforç fet pels homes de Joan Esteva, que van donar la cara en uns bons primers 45 minuts. El primer ensurt, però, va arribar ben aviat: Kilian, però, va enviar un penal comès per Dan Coll al pal. Havien passat 15 minuts i el Figueres, que es veia esclau de les condicions del terreny de joc -malmès per la pluja-, ja sabia que ho passaria malament si no era capaç d'aprofitar les seves ocasions.

I no ho va ser, malgrat que Subi va ser un corcó per la banda esquerra i que una centrada d'Èric Vilanova, al límit del descans, es va passejar sense trobar cap rematador. Tot hauria canviat si en aquell moment el Figueres s'hagués avançat en el marcador.

Com que això no va passar, el partit va començar de nou, i el Granollers va anar per feina. Primer, amb un gol de Pau Darbra, el més llest a aprofitar una sèrie de rebutjos a l'interior de l'àrea. Després, materialitzant el segon penal fet per Dan Coll, amb un llançament de Torres. I, finalment, gràcies a la sentència de Kilian, que no va dir que no a una pilota que va superar Aroca.