Després de guanyar dimecres el primer partit de l'EuroCup a Fontajau davant el Gernika (80-57), l'Spar Citylift Girona rep aquesta tarda a l'Al-Qázeres per mirar de seguir invicte a la lliga després de tres victòries consecutives. L'equip, que ahir van visitar l'estand del club a la Fira de Mostres al Palau de Fires de Girona, ha començat la temporada en un alt nivell competitiu. Ho demostra el fet que ha anotat 80 o més punts en cada partit i ha treballat molt bé en defensa.

Èric Surís va destacar que l'equip treballa bé tant en defensa com en atac: «És important tenir una mitjana de 80 punts però també és important poder seguir amb el treball defenisu. Hem de ser exigents per seguir amb aquest treball. Volem ser un equip sòlid i dur a darrere». Pel partit d'avui, Surís encara té la baixa de Bea Sánchez, però sembla que finalment podrà comptar amb Keisha Hampton, qui dimecres va protagonitzar un ensurt, en els últims minuts contra el Gernika, havent-se de retirar amb una protecció al coll.

El rival de l'Uni aquesta tarda és l'Al-Qázeres, un equip que se li dona prou bé. L'equip entrenat per Èric Surís sempre ha aconseguit la victòria en les últimes temporades.

Les extremenyes, entrenades per Jesús Víctor Sánchez, visiten Fontajau després d'encaixar dues derrotes consecutives, a la pista del Perfumerías Avenida (79-52) i a casa davant el Gernika (60-70).

El conjunt entrenat per Sánchez, s'ha reforçat aquesta temporada amb les ex Mann-Filter Ocete, Ferrari i Barbee en la línia exterior. Segons Surís, aquestes tres jugadores aporten «molta qualitat, molt bàsquet, molt ofici i molts punts», i va afegir que «aporta molta feina des de la seva versatilitat en el joc interior», en paraules de Surís. El tècnic gironí va concloure que «és un equip que sap al que juga, i el que juga, ho juga molt bé».