n El Bordils fa tres partits que no guanya. Ahir, després de dues derrotes consecutives, es va haver de conformar en sumar un punt després d'empatar a casa davant el Zamora en un partit en el qual els de Sergi Catarain van desaprofitar un avanatatge de sis gols que tenien en l'equador de la primera meitat (12-6).

Els locals van començar dominant en el marcador, amb un parcial de 4-1 en els sis primers minuts. Una diferència que es va anar ampliant fins arribar al 12-6 -màxima diferència del Bordils en tot el partit- passats 17 minuts del primer temps.

Però en els últims minuts de la primera part, els visitants van aconseguir un parcial de 4-9 per arribar al descans amb un marcador ajustat (15-16).

En la represa van passar gairabé tres minuts perquè algun dels dos equips anotés. Va ser el Zamora que ho va fer i va empatar el partit (16-16).

Va ser a partir d'aquí que el partit va anar amb el marcador igualat fins al final, amb diferències mínimes per part dels dos equips.

El Bordils fallava en alguns atacs, però González impedia que els visitants marquessin. Això va fer que el partit es mantigués obert fins a l'última jugada.

A falta d'un minut i vint segons, Josep Reixach, màxim anotador gironí amb 7 dianes, va posar per davant al conjunt blanc i verd (26-25), però en la jugada següent els visitants tornaven a igualar el matx.

Quedava un minut, i els locals tenien l'oportunitat de guanyar en l'última possessió del partit. El Bordils va tenir un llençament per avançar-se, però la defensa va rebutjar. Després, els castellans, amb una bona defensa, van impedir un tir net perquè els blanc i verds poguessin trobar la victòria i el Bordils que es va haver de conformar amb l'empat.

Els de Sergi Catarain visiten la setmana que va la pista del Nava, segon classificat i que encara no ha perdut en la present temporada. El partit es disputarà dissabte a les 18.30h.