n Després d'encaixar la primera derrota del curs la setmana passada a Fontajau, el Bàsquet Girona es va retrobar amb la victòria a la pista complicadadel Morón (83-85), en un partit que es va decidir a la pròrroga.

Els gironins van arribar a perdre de set punts en el tercer parcial (57-50), però a l'últim quart l'equip va reaccionar i va aconseguir igualar el marcador. Els últims quinze segons del darrer parcial van ser de bojos.

Els locals marxaven un punt per davant (72-71) amb possessió per als gironins, però una falta antiesportiva va fer que Sergi Costa posés els visitants per davant (72-73). En la jugada posterior, Angelats va rebre falta, però només va poder anotar un tir lliure (72-74). Amb 9 segons els andalusos van poder trobar l'empat amb un tir de Marco quan s'esgotava el temps. Així, el partit anava a la pròrroga amb 74-74 al marcador.

En el temps extra, el veterà Alzamora va anotar 8 dels 11 punts que va fer l'equip, i va ser clau perquè els de Quim Costa guanyessin el quart partit de la temporada i seguir invicte lluny de Fontajau.

Sergi Costa va ser el jugador més ben valorat del partit, amb 15 punts, 6 rebots i 5 assistències. Mentre, Cizmic es va enfilar fins als 18 punts.