n El Reial Valladolid va empatar en el temps de descompte davant un Espanyol que ja es veia líder de Primera Divisió i que va sortir en el segon temps a mantenir el gol aconseguit en el primer (1-1) .

Després d'unes ocasions inicials del Valladolid, l'Espanyol va imposar un ritme alt de joc, però els locals mostraven més capacitat de creació, tot i que no aconseguien finalitzar. Cap al minut 30, els de Rubi van anar augmentant les seves prestacions i van començar a manejar molt millor la pilota, i un gran error de Moyano va permetre que la pilota arribés a Borja Iglesias, que va fer un golàs. Després van arribar els millors minuts dels visitants, que podrien haver augmentat l'avantatge.

A la represa, l'Espanyol va sortir més conservador i el Reial Valladolid més intens, i això el va fer disposar d'una gran ocasió que va fallar Alcaraz. Els locals es van buidar completament en els últims minuts i en el 91 Verde va fer un potentíssim xut de falta que el porter visitant va ser incapaç d'aturar.